Jeg er igang med mange 2020 planer, nok lige som dig - på en måde en helt ny start.

oprettet d.

Jeg er igang med mange 2020 planer, nok lige som dig - på en måde en helt ny start.

2020 Det klinger godt, det er fantastisk at skrive og tegne - Jeg er som mange andre, nok også igang med små og store nye 2020 planer. Der er mange, bl.a har jeg mange gode skitser, tekster og andre tiltag i mit hoved. Nogle af mine store 2020 planer, er så at få dem ned på lærred og papir. Få mere tid- mere nærhed! Meget mere ...det med at leve lige NU og her- ikke spilde men opleve det NU der lige er. Prøve at glemme ting jeg burde ha gjort...altså vi kender alle det med lige at dunke sig selv et par gange oveni- jeg burde ha nået det og det..Noget jeg er særlig god til - vil kræve en del af mig. Men tænker allerede nu - JEG ER GODT IGANG, jeg har allerede tænkt tanken om jeg må gøre noget ved det! Så velkommen til dit NU og mit NU i 2020.

Hilsen Dorthe Værnhøj


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar