Nye farver

Oprettet d.

Nye farver
Nye farver
Nye farver
Nye farver

Maleri er overrakt helt særligt til Jesper Fisker, formand for kræftens bekæmpelse. Styregruppen i Billund, Stafet for livet - var taget til København, for at overrække ham det personligt.

 

Jeg har malet og skænket maleriet, til Stafet for Livet. Jeg lavede en lille video på fb, hvor jeg spurgte om folk ville være med til at tænde lys

- Se maleri. Hvis de kæmpede med en der havde kræft, eller tænder lys for en, de har mistet. Det var der rigtig mange der ville, jeg fik så mange beskeder, både på fb, men også private beskeder. Det rørte mig dybt, følte mig meget taknemmelig for alt den opbakning, omkring mit tiltag.

Mine tanker omkring maleriet - Man vil kunne se i flere af næbdyrerne, stregtegninger inde i kroppene på de store figurer - nogle har flere end andre. For at vise, at vi alle bærer rundt på kræften - nogen, vi savner, nogen vi har mistet, eller nogen, som har kæmpet en sej kamp og vundet over kræften.

Med lysene, som foresætter helt om på bagsiden af maleriet, er der stærke refecencer til Stafet for Livet. At tænde lys for mennesker, vi har mistet, og for dem vi kæmper med.

 

Jeg håber, at dette maleri, trods det tunge budskab, kan minde os om, at hvis vi alle står sammen, er vi stærke.

Kræften har bestemt også sat sine spor i og omkring mig

 

Tanker til dem - jeg savner

 

Hilsen Dorthe Værnhøj

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar